Konst

Feather

Den här fjädern kom till medan jag kollade på Scandal (så spännande just nu) häromdagen. Jag satt egentligen bara och klottade, men tyckte att den ändå blev ganska bra, så nu finns den att köpa på min Society6-shop om någon är intresserad. Finns som art print, kuddfodral, iphoneskal, tygväska osv. Tyckte att den var extra snygg som iphoneskal och kudde!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karl Anton 24 juli, 2016 at 12:31

  Woho jag hittade den!

  Den här fjädern är ett av det snyggaste jag sett! Både jag och frugan har spanat in din konst på Society6 tillsammans. Blir en beställning utav någon tavla snart. Så fort vi bestämt oss för vilken! <3

  • Reply Mikaela 7 augusti, 2016 at 16:41

   Åh, vad glad jag blev av den här kommentaren! TACK! Vad kul att ni gillar det jag gör <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.