Konst

Porträttbeställning

Det här är vad jag sysslat med på sistone! Blev kontaktad av en tjej på facebook som ville att jag skulle teckna ett porträtt av hennes föräldrar som firade 40 år som gifta nu i sommar. Sagt och gjort, såhär blev resultatet! Det var en riktig utmaning faktiskt, särskilt att få dem att likna sig själva. Det var svårt utifrån bara en bild och inte som när jag tecknade Arya ha sett henne i rörlig bild i 4 säsonger eller att teckna någon man känner. Men det blev ganska likt ändå tror jag, hon som köpte blev nöjd och det är det viktigaste!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply KassandraPalma 20 juli, 2014 at 18:42

    så fin bild!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.