DIY & Skapande, Konst

H&M katalog blir till björn

Igår kom H&Ms nya höstkatalog i brevlådan. Jag som just nu är fattig pga inget sommarjobb ville inte ens titta i den och se saker jag inte har råd att köpa. Så istället skapade jag en liten björntavla av katalogen!
Jag hade en bit kartong över från ett annat projekt (visas senare i veckan), så jag skissade upp konturerna av en björn på den. Därefter rev jag ett par färgglada sidor ur katalogen i småbitar och limmade lite hipp som happ på dem på kartongen.
Tada! En björn! Tyckte den blev så fin så den fick sitta på väggen! Jag är lite sugen på att göra flera sådana här nu, men har ingen kartong kvar, det känns inte lika roligt med vanligt papper…
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Carina 30 juli, 2014 at 11:32

  Du är påhittig!…blev ju ett vackert Konstverk!!!. Ha en bra dag! 🙂

 • Reply natalie 30 juli, 2014 at 11:43

  fin! 🙂

 • Reply Anonym 30 juli, 2014 at 11:58

  haha, nämen vilken smart idé!

  • Reply Mikaela 30 juli, 2014 at 12:14

   Tack haha, superenkelt att göra själv 😉

 • Reply Louie 30 juli, 2014 at 14:50

  Va fin den blev!:D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.