Inredning

Balkongmakeover

Såhär såg vår balkong ut innan sommaren. Grått trist metallgolv. Trasig gammal matta. Trist. Tråkigt. Livlöst.
Vi hade bestämt oss för att fixa till den ordentligt inför sommaren. Och det har vi gjort! Det är inte riktigt färdigt, men snart så! Vi köpte trallgolv på Ikea (som gjorde sååå stor skillnad), möblerade om lite. Tog ut alla växter i solen och köpte lite fina prylar. Jag är sååå nöjd med efter resultatet. Det är så himla mysigt att sitta här ute nu.
Såhär ser det ut nu! Som sagt inte helt färdigt, vissa golvplattor fick inte plats så vi måste såga till de lite grann. Mattan ska inte ligga ihoprullad, vi ska köpa lite fina kuddar, hyllan som växterna står på ska målas vit etc etc. Men redan nu tycker jag att det är en stor förbättring!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jennifer 16 juli, 2014 at 10:50

  Jättefint! Golvet gör en enorm skillnad och växterna hjälper till att skapa en mer ombonad känsla. Jag förstår verkligen att du är nöjd!

  • Reply Mikaela 16 juli, 2014 at 13:14

   Tack! Jag är så glad 😀

 • Reply Louie 17 juli, 2014 at 08:30

  blev jättefint:)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.