Konst

Stjärntecken och horoskop

För ett tag sedan så tecknade jag alla stjärntecken till horoskopsidorna i vår sektionstidning på universitetet. Jag har bara visat några stycken hittills, men här är allihopa! Jag är minst nöjd med de mer ”mänskliga”, det är nog djur som är min grej tror jag… Lejonet och tvilling-katterna är mina favoriter! Vilka gillar ni?
Allihopa går att beställa som prints, maila mig på mikaela.puranen@gmail.com vid intresse!
Jungfrun
Kräftan
Lejonet
Oxen
Fiskarna
Skorpionen
Skytten
Stenbocken
Tvillingarna
Vattumannen
Vågen
Väduren
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jennifer 2 maj, 2014 at 20:08

    Lejonet är min absoluta favorit!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.