Loppis

Loppiskopp

I torsdags var jag på loppisrunda och hittade massor av fina saker, bland annat den här underbara koppen! Det kan vara den finaste koppen jag någonsin sett, och jag har nu inte bara en utan två i min ägo! I övrigt så är jag sååå sugen på att skapa någonting, måla eller pyssla, men jag måste plugga hela dagen… Kul!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Louie 19 april, 2014 at 14:21

    åh så fin!

  • Reply Fossan 25 april, 2014 at 09:42

    Alltså, jag var på jakt i flera månader efter den perfekta koppen. Jag tittade i alla affärer överallt, sökte på de loppisar jag hittade – men nej. Ingenstans hittade jag den där mormorsgulliga, blommiga härligt färgglada lagom stora koppen. Den där är väldigt nära vad jag letade efter – fantastiskt fin!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.