DIY & Skapande

Grenlykta


Idag har jag gjort en ljuslykta inspirerad av naturen (eller den här bilden på Pinterest…) som jag ska ge bort i present imorgon. Den är ganska hög så man skulle kunna ha den som vas också om man vill det! Jag tycker inte den blev fantastisk, men lite fin blev den nog ändå…Du behöver:
  • Grenar i ungefär samma längd
  • Burk
  • Lim
  • Eventuellt snöre om man vill knyta det runt burken sen


Det man gör är helt enkelt att limma grenarna på burken. Jag bytte dock snabbt från Karlssons klister till min limpistol, det gick sååå mycket snabbare! Jag hade egentligen tänkt att vira lite av snöret på bilden runt burken, men jag tyckte den var snyggare utan så jag struntade i det. Stoppa i ett värmeljus så är det klart!Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.