Konst

Skyltar

 Ännu en festdekoration jag gjorde till min fantasy-fest! Känner ni igen vilka filmer de kommer från? Målade först två papper i mina akvarellblock med en beige-aktig färg för att få det att se ut som gammalt papper. Jag hade först tänkt testa att måla med te, men pga tidsbrist blev det inte så. Texterna och porten har jag skrivit/målat på fri hand med tuschpenna. Speak friend and enter-skylten satt på ytterdörren till lokalen och spindel-skylten satt i hallen. Det fanns plastspindlar utplacerade som ledde fram till mitt alchemy area/bålbord 😉
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jennifer 28 mars, 2014 at 19:34

  Den där festen låter hur kul som helst!

  • Reply Mikaela 29 mars, 2014 at 10:28

   Det var det! Har lite fler hemmgjorda dekorationer kvar att visa upp, bland annat quidditch beer pong… 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.