Konst

Porträtt

Jag fortsätter att öva på att teckan porträtt. Det går framåt! Till skillnad mot mitt självporträtt så ser man vem det här föreställer och hon kände igen sig själv på bilden också. Yeey! Är inte helt nöjd med själva teckningen, men väldigt nöjd med att det kändes enkelt att få det likt fotot jag utgick från. Men jag tycker fortfarande att det är så svårt att teckna hår och läppar. Även om det går framåt med det också så är jag inte riktigt där. Hade kanske kunnat ha ännu mer skuggor och kontraster, men originalbilden var väldigt ljus så jag utgick från den.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hanna 6 mars, 2014 at 13:30

  Skitbra ju 🙂 Jag tycker att du fick till läpparna bra, med de där "sprickorna"/vecken eller vad man nu ska kalla de 😀

  Men om jag får ge ett litet tips och i allra bästa välmening. 🙂
  Förutsatt nu, att personen i fråga inte HAR markerad läppenna, så försök att inte rita med det. 🙂
  Jag brukade alltid rita mina teckningar förut med linjer runt örat, kindben, läppar osv. Men när jag tänkte efter lite, så är det ju väldigt sällan man ser såna linjer på riktigt. 😉

  Men som sagt, om det ska vara så, så strunta i vad jag skrev. 🙂

 • Reply Moa och Felicia 6 mars, 2014 at 14:49

  Meeen vad duktig du är! Vill också vara så duktig på att teckna..

  • Reply Mikaela 7 mars, 2014 at 11:51

   Tack! 🙂 Det är bara att öva, öva, öva så blir man bättre! 🙂

 • Reply Anonym 7 mars, 2014 at 15:16

  Snyggt, grymt bra gjort 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.