DIY & Skapande

Chalk paint

Här är två tavlor jag målat med griffeltavelfärg från Make and Create. Jag har tagit bort glaset och målat direkt på skivan som sitter som baksida i ramen. Två lager färg och ett par kritor så har man egna snygga griffeltavlor! Den vita i köket brukar vi skriva matlistor på och den lilla guldiga är bara dekoration i en (mycket dammig) bokhylla. Den vita ramen är från ÖB, tror att de fortfarande finns att köpa? Tycker den är jättefin!
Det finns hur mycket som helst man kan göra med griffelfärg, jag har också målat botten i en silverbricka, på glasburkar etc. Har sett vissa som målat insidan av ytterdörren eller väggar… Möjligheterna är oändliga! Och färgen är väldigt dryg och räcker länge 🙂
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.