Konst

Torsdagstema blommor

Den här veckans torsdagstema är blommor och här är mitt bidrag. Jag testade färgpennorna jag köpt, men det var faktiskt svårare än jag trodde. Förstår inte hur exempelvis Bokkei gör så fantastiska skapelser med färgpennor, det kändes inte som de ville samarbeta med mig alls. Jag gillar tanken jag hade med bilden, men kanske inte utförandet lika mycket, det ser lite ut som en midsommarstång vilken inte var syftet. Funderade på att fylla i konturer till alla växter med tusch, men min tunnaste penna håller på att ta slut och det skulle vara sjukt pilligt, så det får vänta lite i så fall!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Fossan 30 januari, 2014 at 16:42

  Vilken glad och härlig illu!

 • Reply Annalena 30 januari, 2014 at 22:50

  Vackert. Mjuka färger.
  Nu har jag öst ut hantverkskort. Så har jag gjort en kategori som jag kallar Pyssel. Där kommer jag att lägga ut fina bilder som jag hittat på nätet och i tidningar, billiga tips att piffa upp lite.
  Ha en fin kväll

 • Reply Anonym 31 januari, 2014 at 11:05

  hej vet du hur det ligger till med skatt på society6?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.