Betong, DIY & Skapande

Pennburk i betong

Här är en till sorts burk jag har gjort som står bredvid marmorburkarna. Den är gjuten i betong och det jag har använt som form är en juicekartong, den större varianten, och inuti ett mjölkpaket. Den är inte helt rak upptill, det beror på att den stod och stelnade på ett golv som tydligen inte var helt plant! Det går att slipa till om man vill, men jag har inte brytt mig om det. Knöt ett band runt som kom med en chokladask tror jag. Brukar jämt spara fina snören och band man får med olika saker, kul att kunna återanvända!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena ML 27 januari, 2014 at 16:08

  Så mycket sjukt fina grejer du gör! Nu blev jag pysselsugen. 🙂

  • Reply Mikaela 27 januari, 2014 at 16:17

   Tack vad glad jag blir! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.