Konst

Breathe

Skrev tenta i växtfysiologi idag. Det hade kunnat gå bättre om jag hade börjat plugga i god tid… Jag är verkligen extremt duktig på att skjuta upp saker. Det störigaste är ändå att när jag egentligen borde plugga så får jag alltid den största lusten att skapa istället. Men det får jag inte göra förrän jag har pluggat. Men så skjuter jag ändå upp det och sitter och slösurfrar istället och så blir ingenting alls gjort istället, varken roliga eller tråkiga saker. Är det bara jag som gör såhär? Den här bilden får typ representera hur tentan kändes…
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ida 20 januari, 2014 at 19:23

    Jättefin blogg! Och vad duktig du är på att teckna!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.