DIY & Skapande

Gör egna magneter!

Det här är vad jag har pysslat med idag! I samma veva som jag gjorde de här juldekorationerna så gjorde också lite katter och hästar med hjälp av pepparkaksformar. Fast det skulle nog gå lika bra att skära för hand med en kniv! De här djuren är alltså, som juldekorationerna, gjorda i lufttorkande lera från Claes Ohlsson. Idag tog jag mig i kragen och målade dom med akrylfärg. De ska ges bort i julklapp så behövde göra det ganska omgående. De översta är min systers två hästar som hon ska få. De nedre är mina svärföräldrars två katter som gått bort i år. På baksidan har jag limmat fast en magnet. Tänkte inte på att placeringen av magneten kunde vara viktig, därav hänger hästarna olika.. Men det gör inget! Jag är nog mest nöjd med Oskar, den brunvita hästen!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emelie 17 december, 2013 at 22:24

    Det blev ju jättefint!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.