Konst

Gammal teckning

Den här ritade jag 2009 eller 2010 tror jag. Nöjd med delar av den, typ hennes mun och hans skägg. Ögonen är okej också. Men vad hände med att han inte har några läppar? Egentligen skulle han också ha långt hår därav ser man en hårslinga som jag inte lyckades sudda ut helt. Så har de väldigt långa giraffhalsar också. Känner att jag måste öva mer på blyertsporträtt, eller i alla fall såna här som ska se fotorealistiska ut. Det vore så kul att vara riktigt grym på det. Jag har svårt för att få bilden att likna personen det ska föreställa, tycker det är skitsvårt att fatta vilka små detaljer som är viktigast för att det ska se ut som hen det föreställer. Men övning ger färdighet…
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply LORISSA LOVEBOMB 14 december, 2013 at 19:04

  Jag tycker att den är jättesnygg.

  • Reply Mikaela 15 december, 2013 at 02:19

   Tack! Antar att man är extra kritisk till sina egna bilder 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.