DIY & Skapande

Trätallrik + karta = sant

Min kära mor hade hittat trätallrikar på loppis. Hon hade också på sin senaste flygresa fått någon sorts planschliknande karta. Ena sidan var i bruna toner och andra sidan på den var i färg. Jag tänkte egentligen bara använda den färggladare delen och gjorde de två nedersta tallrikarna med decoupage. Det var svårt att få pappret slätt och särskilt i skarvarna, men de blev helt okej. Så fanns det en bit av planschen kvar, vände på den och såg att det inte räckte till en HEL tallrik, men till mittendelen. Så jag gjorde en till, den översta, och jag tycker nog att den blev tusen gånger finare än de andra två. Lite av färgen råkade försvinna när jag limmade på den, men det blev bara ännu snyggare när den såg lite sliten ut. Jag blev mycket nöjd!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.